73513735 2741086555926134 6361980621425737728 o

אלאא חסון

שמי אלאא חסון סטודנטית לתואר שני במדעי המדינה, השתתפתי בתכנית (ERASMUS) באוניברסיטת Konstanz  בגרמניה.

אני ממליצה לכל סטודנט\ת להתנסות בחוויה הזו,במיוחד באוניברסיטת (KONSTANZ). התרשמתי מאוד  מהתכנית, והייתה מעל הציפיות שלי.
הקושי בהתחלה איך ללמוד בשפה האנגלית אבל תמיד אפשר לקבל עזרה מהסטודנטים ומהמרצים. העיקר לתת להם הרגשה שאתה רציני ולא מבזבז את הזמן. הקושי השני,  איך להכיר החוקים של המקום אבל תוך שבועיים מתרגלים לכך.  האוניברסיטה עוזרת לסטודנטים בכל התהליך של הוויזה והשכירות. בנוסף, באוניברסיטה שלמדתי בה יש שפע של קורסים בשפה האנגלית. עם אפשרות ללמוד קורסי שפה בגרמנית ושפות אחרות בחינם. יתרה מכך, הכרתי אנשים מכל העולם ובתור ערבייה זאת פעם ראשונה אני מכירה סטודנטים ערבים ממזרח התיכון וזה מבחנתי היה מרתק לראות איך הם חיים ומה הם חושבים עלינו. בעיני זאת חוויה שיכולה לשנות את החיים שלכם ולגרום לכם לחשוב אחרת על העולם פשוט לכו על זה ותאמינו בעצמכם והכל יהיה בסדר .

Back to Testimonials