IMG 20191205 WA0042

יובל שמר

IMG 20190821 130800

אני לומדת במסגרת תוכנית Erasmus+ באוניברסיטת אוֹרהוּס, בעיר השנייה בגודלה בדנמרק ונהנת מכל רגע.

הקורסים שאני לומדת בפקולטה למנהל עסקים ומדעי החברה נוגעים בעיקר בשיווק, רשתות חברתיות ותקשורת ארגונית, נושאים ששמחתי לגלות שארצה להעמיק בהם יותר בעתיד.

האוניברסיטה נמנית בין הטובות באירופה ואיכות ההוראה בה מורגשת בתכנים העדכניים והמעניינים ובשיטות הלימוד המודרניות שמאפשרות לסטודנטים לקחת חלק פעיל בבחירת תכני הלימוד שמעניינים אותם.

המפגש והחוויות המשותפות עם סטודנטים מכל העולם, בגילאים שונים ומתרבויות שונות הוא מלמד לא פחות, ובעיר מלאת סטודנטים כמו אורהוס, הוא בלתי נמנע. העיר שופעת מסעדות, ברים, הופעות, מוזיאונים, פארקים ואירועים לסטודנטים בצורה שהולמת את אורח החיים הדני שידוע בהפרדה בין החיים המקצועיים לחיים האישיים.

לסטודנטים המגיעים ללימודים בסמסטר סתיו חשוב להיערך למזג אוויר סקנדינבי קריר, אבל גם לצפות לתרבות ה"הוּגֵה" הדנית הסוגדת לכל מה שחמים, ביתי ומפנק וכוללת שתיית שוקו חם מול האח, ארוחות ביתיות עם חברים, קריאת ספר לאור נרות וכל הזדמנות ללבוש סוודר וגרבי צמר.

ולסיום, לכל מי שבינו לבין חווית לימודים בינלאומית וחוויה אנושית מדהימה עומדת ערימה של טפסים, אני אמליץ לא להסס לשלוף עט ולהתחיל למלא...

IMG 20190821 140459

Back to Testimonials